Da li se napredak čuva ako prekinem onboarding?
Da. Tripundo čuva trenutni korak i podatke koje ste uneli. Kada se vratite, izaberite „Nastavi dodavanje” i sistem će otvoriti poslednji sačuvani korak. Pre napuštanja stranice sa fotografijama ili složenim podešavanjima sačekajte potvrdu da je čuvanje završeno.
Da li je ovaj odgovor bio koristan?
Hvala na povratnoj informaciji.
Niste pronašli odgovor?
Prijavite se kao domaćin ili postanite domaćin da biste dobili pristup podršci.